promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harrison Ford 79 évesen olyat csinál, amit eddig még soha – Vajon jó ötlet ez?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harrison Ford szinte teljesen új vizekre evez, bátran mondott igent egy érdekesnek ígérkező projektre.

Minden idők egyik legikonikusabb filmsztárja Harrison Ford, akinek olyan legendás karaktereket köszönhetünk, mint például a kalandorok kalandora, Indiana Jones, illetve a Star Wars simlis közönségkedvence, Han Solo. A színész a rajongók legnagyobb örömére jelenleg is aktív, ráadásul nemrég fejezte be az Indiana Jones ötödik részének munkálatait – most pedig olyan dologra vállalkozott, amire eddig még nem volt példa a pályafutása során.

Harrison Ford is kipróbálja magát a streaming világban, ugyanis vele, illetve az Így jártam anyátokkal című széria Marshalljaként ismert Jason Segellel érkezik az Apple TV+-ra a Shrinking című komédia sorozat, ami egy olyan pszichiáterről szól, aki minden eddigi tanulmányait felrúgva elkezd fájdalmasan őszintén beszélni a pácienseivel, akiknek ennek köszönhetően hatalmas változások következnek be az életükben.

A Ted Lasso című sikersorozat mögött álló Bill Lawrence és Brett Goldstein lesznek a 10 epizódból álló alkotás készítői Jason Segel mellett, aki a főszerepet is elvállalta – Harrison Ford pedig elvileg egy korosodó, Parkinson-kórban szenvedő doktort fog alakítani, aki át akarja adni a tudását, amíg képes rá.

Harrison Ford már fel-feltűnt pár szériában, de eddig sosem vállalt még rendes, állandó szerepet egyben sem, így a Shrinking egy kifejezetten új kihívást jelenthet számára – ez pedig 79 évesen, ennyi évtizednyi tapasztalattal a háta mögött hatalmas bátorságra vall, szóval izgatottan várhatjuk a végeredményt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás