promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Az utóbbi idők egyik legjobb filmje!” - magyar sztárok a Top Gun: Maverick-ről
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ilyennek látták a magyar hírességek az új Top Gun-filmet.

Május 26-án mutatják be Magyarországon a Top Gun: Maverick című filmet, ami az 1986-os kultfilm folytatása. Néhányan már kedden láthatták az új részt, és mindannyian egyetértenek abban, hogy az új Top Gun nemcsak az idei, de az elmúlt évek egyik legjobb filmje.

A Promotions filmkritikusa is elismerő szavakkal illette Tom Cruise új produkcióját; írását az alábbi cikkben olvashatjátok:

A Top Gun: Maverick keddi díszbemutatója után sikerült beszélnünk néhány hírességgel, akik jelen voltak a vetítésen. Dobai Attila színész - akit a Drága örökösök-ben és a Doktor Balaton-ban is láthattunk - úgy fogalmazott, hogy annak ellenére, hogy nem vallja magát Top Gun-rajongónak, a Maverick-et az utóbbi idők egyik legjobb filmjének tartja.

„Ez a film most nagyon betalált nálam! Igaz, elfogult vagyok Lady Gaga miatt, mivel ő írta és énekli a film egyik betétdalát, ami nagy örömömre többször is felcsendül a film alatt különböző feldolgozásokban. Egy kicsit hosszúnak ítéltem a film elejét, viszont a végén azt éreztem, hogy szükség volt a hosszú bevezetőre, hogy meglegyen a végén a gyomorgörcs és a hidegrázás! Tom Cruise meg hát… ő Tom Cruise… zseniális. Amit nagyon szeretek, ha egy film tele van "pillanatokkal", összenézésekkel, amik sokszor sokkal többet mondanak, mint egy-egy mondat, és ebben a filmben volt ebből bőven. Külön szeretném kiemelni Rékasi Károly hihetetlen szinkronját, amit egyszerűen öröm volt hallgatni!”

Hasonlóan elismerő szavakkal illette az új Top Gun-t a Bon Bon együttes énekese, Szolnoki Péter is, aki elmondása szerint rég látott már ilyen szórakoztató filmet.

„Minden benne volt, amiért moziba járunk: látványos volt, izgalmas, humoros és érzelmes. A zenéje egyszerre volt nosztalgikus és modern. Úgy repült el a 2 óra 11 perc, hogy észre sem vettem. Szívből tapsoltam a végén”

A Top Gun: Maverick már megtekinthető a legtöbb magyarországi moziban. Az alábbi videóban pedig hallhatjátok többek között Berki Krisztián, Csondor Kata, Hajdú Péter, és Tom Cruise magyarhangja, Rékasi Károly véleményét is a filmről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás