promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: csipkés fehérneműben állt az oltár elé a csúcsbombázó menyasszony, videó is készült róla, az internet népe pedig azonnal felháborodott
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi esküvő, nem mindennapi részletek.

Az év egyik csúcseseménye volt Kourtney Kardashian és a Blink-182 ikonikus dobosának, Travis Barkernek az álomesküvője, legalább háromszor. Mivel a sztárpár olyannyira nem aprózta el a dolgokat a boldogító igen kimondásánál, hogy konkrétan háromszor házasodtak össze. Travis Barkernek amúgy ez már a harmadik házassága, míg Kourtney Kardashiannak az első.

A harmadik alkalom pedig igazán különlegesre sikerült, ruhaválasztás szempontjából is. A pár most éppen Olaszországban triplázott, Portofino egyik lenyűgöző kastélyában keltek egybe harmadszorra.

És hogy milyen különlegesség akadt még a ceremónián?

A menyasszony ruhája, amelyről fotók is felkerültek az internetre. A ruhaköltemény pedig egészen egyszerűen nagyon szexi volt, sőt, olyannyira forró volt, hogy sok kommentelő szerint nem is illet az esküvőre. Sok rajongó az Instagram-on közzétett kép alá azt kommentelte, hogy Kardashian-éknak telni kellene valmiféle ízlésesebb darabra. Rengetegen pedig azt írták a kép alá, hogy mintha a menyasszony elfelejtett volna ruhát felvenni.

Azért az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy egy dárga Dolce & Gabbana-ruháról van szó, amely a hatvanas évek olasz fűzős fehérneműit idézi, és pontosan így néz ki:

Youtube-videón pedig így:

(via Velvet)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás