Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A szupertestű Miley Cyrus úgy tolta ki a melleit, hogy kilátszódott a bugyija, tiniálmainkban nem láttunk még ilyet

A szupertestű Miley Cyrus úgy tolta ki a melleit, hogy kilátszódott a bugyija, tiniálmainkban nem láttunk még ilyet

Zene, Film & Kultúra

A szupertestű Miley Cyrus úgy tolta ki a melleit, hogy kilátszódott a bugyija, tiniálmainkban nem láttunk még ilyet

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:09

Miley Cyrus nem aprózta el, ez valami döbbenetesen szexi.

A Disney-tiniverzumból ismert Hannah Montana elképesztő karriert futott be az évek alatt, az Amerikai Egyesült Államok popkultúrájának egyik ikonikus szereplője lett felnőttként is, a zenéivel és a színpadi showjaival egyszerre szórkoztat és botránkoztat meg százezreket. Polgárpukkasztó, társadalomkritikus is, miközben mélyen be van ágyazva mindabba, amit modern szórakoztatóiparnak nevezünk.

Ez a jól feloldható, és a rajongók körében meglehetősen jól működő kettősség Miley Cyrus minden művészeti teljesítményén megfigyelhető.

Azonban idén fogja betölteni a 30. életévét, és mintha változtatna megszólalásain és kinézetén is. Lehet, hogy botrányhősből kezd visszatérni a normalitásba a vadóc popsztár? Ezt egyelőre nem tudhatjuk.

Az énekesnő amúgy rengeteget szerepel showműsorokban is, legutóbb pedig egy elképesztő történetet osztott meg a nyilvánossággal, amiről még senkinek nem is beszélt. Egy koncertre utaztak, amikor a repülőgépükbe egy villám csapott bele, majd a repülőnek kényszerleszállást kellett végrehajtania. Végül a pilóta elképesztően jól oldotta meg a nehéz szituációt, és egy erdő mellett landolt a géppel.

A koncertet természetesen nem tartották meg, ráadásul a helyszínt is elöntötte a víz kábé a landolással egy időben.

Miley Cyrus most Selene Gomeznek üzent a közösségi oldalán, nem is akárhogyan, ebben a képben mindenki megtalálhatja azt, ami a szemének tetszik. A sztori önmagában egyszerű, Selene Gomez ugyanis a Saturday Night Live Showban felidézte azt a sztorit, amikor tanácsot kért Mileytől a műsorban való részvétele előtt, hogy viselkedjen. Miley egyszerűen azt tanácsolta neki, hogy legyen önmaga, Selena ezt elő is adta a műsorban Mileyt utánozva.

Ám a kép (illetve a képek, mivel lapozható a poszt) a szimpla sztorinál többet is mutat nekünk mindarról, amit Miley Cyrus jelképez a modern popkultúrában:

Ez pedig a teljes sztori videóval egyetemben:

Borítókép: Profimedia