Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hirtelen vég: Meghan Markle könnyek között hagyta el otthonát, szemtanúk mesélnek a szomorú eseményről

Hirtelen vég: Meghan Markle könnyek között hagyta el otthonát, szemtanúk mesélnek a szomorú eseményről

Zene, Film & Kultúra

Hirtelen vég: Meghan Markle könnyek között hagyta el otthonát, szemtanúk mesélnek a szomorú eseményről

Zene, Film & Kultúra

Promotions 08:38

Újabb fordulat.

Az utóbbi időben újabb és újabb sztorik kerülnek a nyilvánosság elé a brit királyi család két renitens tagjáról, Meghan Markleről és Harry hercegről. És miközben most ez az év II. Erzsébetről szól, mivel őfelsége uralkodásának platina jubileumát ünnepli, azaz hetvenedik évfordulóját, aközben azért mégicsak Harry herceg és Meghan Markle sztorijai népesítik be az internet bulvárosabb oldalát.

Amikor Európában jártak, testbeszéd-szakértők a pár kapcsolatát elemezték a megjelenéseik kapcsán, valaki pedig arra jutott, hogy nagyon nincs köztük rendben valami. Persze nem ez volt az első iylen feltételezés, hiszen egy esetleges szakítás híre mindig beárnyékolja a pár kapcsolatát a hírekben, korábban amúgy Meghan Markle húga a hercegi párról olyan pletykákat terjesztett, amelyekről később kiderült, hogy nem igazak, ám ezek a pletykák utána önálló életre keltek az interneten.

Legutóbb pedig jött a hír, hogy a Netflix bizony valóságshowot szeretne forgatni a párral, méghozzá a páros csodálatos otthonában. Ez pedig II. Erzsébetnek biztos, hogy nem fog tetszeni.

És miközben telik az idő, aközben a régi dolgok is más megvilágításba kerülnek lassan, hiszen a szemtanúk elkezdenek megszólalni. Most éppen azzal kapcsolatban, hogy milyen volt korábbi othonukból, a Kensington-palotából való távozása a hercegi párnak. A vég nagyon könnyesre sikeredett, két újságíró pedig szemtanúk beszámolói alapján írt a pár udvarban töltött utolsó napjaiból egy könyvet. 

Omid Scobie és Carolyn Duran könyve kétséget ébreszt azzal kapcsolatban, hogy Meghan és Harry mindig is azt tervezték volna, hogy ott hagyják az udvart. A búcsú pillanataiban Meghan elsírta magát, és azt mondta:

"El sem hiszem"

A könyv nyilatkozatainak fényében lehet, hogy nem a megkönnyebülés szavai voltak ezek.

(via Blikk Rúzs)

Borítókép: Simon Dawson/WPA-Pool/Profimedia