promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Statham balesetet szenvedett forgatás közben - Csoda, hogy túlélte
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pillanatokon múlt, hogy Jason Statham nem fulladt meg, ráadásul Sylvester Stallone is végig ott volt.

Jason Statham talán az utolsó olyan „klasszikus” akcióhős, aki még nem fanyalodott arra, hogy olcsó, gagyi filmekben szerepeljen, amikért kap pár millió dollárt, de közben mindegyikkel csak saját maga alatt vágja a fát (lásd: Sylvester Stallone, Bruce Willis, Nicolas Cage). Hamarosan a The Expendables - A feláldozhatók 4-ben fog feltűnni, ami elég meglepő annak tudatában, hogy a harmadik rész forgatásán majdnem meghalt.

A 2014-es The Expendables - A feláldozhatók 3. nyitójelenete egy dokkon játszódik, ahol hőseink egy nagy teherautóval mennek, miközben a Jason Statham által játszott Christmas vezet.

A felvétel előtt a színész ki akarta próbálni a járgányt, hogy élesben minden jól menjen, de ebből majdnem tragédia lett: nem fogott a jármű féke, így a világsztár elütött két kamerást, és egyenesen belehajtott a Fekete-tengerbe.

Jason Statham természetesen nagyon megijedt, hiszen nehéz ruha volt rajta és egyből visszalökte őt a kocsiba áramló víz, de szerencsére előjöttek belőle a régi búvár ösztönei, így sikerült kijutnia az ablakon, és végül a felszínre úszott úgy, hogy szinte az orra hegyéig sem látott.

Ezek után kiderült, hogy Jason Statham a való életben is kőkemény, ugyanis kijött a vízből, megbizonyosodott arról, hogy a kamerásoknak nem esett semmi bajuk, majd száraz ruhát vett fel és visszament forgatni – miközben a stábtagok kiemelték a járművet a vízből, és kihalászták a méregdrága kamerát is.

Sylvester Stallone amúgy végig kamerázta az egészet, és mikor meglátta, hogy Jason Statham túlélte, csak annyit mondott neki poénkodva:

„Hé, nem kell egy törülköző?”

Itt lehet megnézni a rémisztő esetről készült felvételeket – a The Expendables - A feláldozhatók folytatása pedig elvileg még idén bemutatásra kerül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás