promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Statham megmutatta, milyen könyörtelenül fog harcolni a következő Feláldozhatók-filmben – videó
Borítókép:  Jason Statham / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jason Statham nem aprózza el, ugyanis már most látni, hogy kőkemény csatára számíthatunk közte és Iko Uwais között a Feláldozhatók folytatásában.

Nemrég jelentették be, hogy jön a Feláldozhatók negyedik része, amiben kicsit háttérbe lesz szorítva Sylvester Stallone karaktere, viszont cserébe jóval többet láthatjuk a Jason Statham által alakított Lee Christmast, aki ezek szerint bizonyos szinten átveszi a széria vezetését – amit az eddigi visszajelzések alapján egyáltalán nem bánnak a rajongók.

A Feláldozhatók folytatásában Jason Statham és Sylvester Stallone mellett feltűnik még az előző részekből Dolph Lundgren, illetve Randy Couture is – hozzájuk csatlakozik új szereplőként Megan Fox, 50 Cent, Andy Garcia, Jacob Scipio és a zseniális Rajtaütés-filmekből ismert Iko Uwais is, aki állítólag az alkotás gonosztevője lesz.

Jason Statham már ki is rakott egy színfalak mögötti felvételt, amin láthatjuk, hogy rendesen összefeszülnek majd Iko Uwaisszal, szóval minden jel arra utal, hogy az akciódús széria kedvelői egyáltalán nem fognak csalódni a valószínűleg jövőre bemutatásra kerülő Feláldozhatók 4-ben.

Itt lehet megnézni Jason Statham videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás