Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Semmi romantika: a híres magyar énekes a Toi Toi vécé mögött kapott el egy lányt a koncert után

Semmi romantika: a híres magyar énekes a Toi Toi vécé mögött kapott el egy lányt a koncert után

Zene, Film & Kultúra

Semmi romantika: a híres magyar énekes a Toi Toi vécé mögött kapott el egy lányt a koncert után

Zene, Film & Kultúra

Promotions 18:48

Azahriah szextette videón is látható, az énekes csak a barátnője miatt érzi kínosan magát.

Kellemetlen ügybe keveredett az Azahriah, illetve Paul Street néven ismert magyar énekes, dalszerző és YouTuber. A 20 éves Baukó Attila (ez a valódi neve) a Szolnoki Palacsintafesztiválon lépett színpadra, utána pedig iszogatni kezdett a bandatagokkal, haverokkal.

„Aztán még kettő lány is bejött, levarrtak, meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a Toi Toi vécé mögé”

– idézte a Bors Azahriah Instagram-posztját, amelyben a zenész mindent töredelmesen elismert. A nem túl romantikus eset nyilvánvalóan magánügy, még akkor is, ha a „szextettről” szóló videó villámgyorsan bejárta a közösségi médiát.

A srác bevallotta, hogy az egészben számára az a legfájdalmasabb, hogy az influenszer barátnőjét bántotta meg vele, aki jelenleg éppen külföldön tartózkodik. Azahriah a közös ismerőseit arra kérte, hogy ne a lánynak üzengessenek, hanem neki – nyilvánvalóan nagy elbeszélgetés vár rájuk, ha a megcsalt fél hazaérkezik.

„Ezt g*cire sajnálom, mert ő egy arany ember és semmi ilyen dolgot nem érdemelt meg, hogy most ezt kapja, meg az internettől. Úgyhogy ezt elrontottam, és emiatt kib*szottul, g*cire megbántam”

– mondta rokonszenves őszinteséggel az énekes, de a tény ettől még tény marad. Az Insta-posztja alá aztán a legkülönfélébb kommentárok érkeztek, elítélő és megértő megnyilvánulások egyaránt születtek a rajongóktól. Két jellemző példa kiragadásával lehetne ezt illusztrálni, további elemezgetés nélkül:

„Hát, őszintén, szóhoz se jutok. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de csalódtam benned, és ha itt arról is lenne szó, hogy ittál, meg minden, én szerintem nem voltál annyira részeg, hogy ne lettel volna képben, hogy mit is csinálsz. Viszont én nem akarok ellened fordulni, kell egy kis idő mindenkinek.”

„Az a legfontosabb, hogy beláttad, hogy hibáztál, és gondolom, ezek után a jövőben, ha ilyet csinálsz, előtte meggondolod, hogy megéri-e. Az emberek a hibáikból tanulnak, remélem, te tanultál a hibáidból.”

Borítókép: Profimedia