promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális ikertornyok: Amber Heard ritkán látható, gyönyörű húga is megszólalt a tárgyaláson, elképesztően hasonlítanak egymásra
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Amber Heard húga most a tárgyaláson is megjelent.

Az utóbbi időben a sajtó Amber Heard és a Karib-tenger kalózai filmek sztárjának, Johnny Deppnek a perétől volt hangos. A tárgyalások alatt elképesztően bizarr információk és feltételezések is kitudódtak. Legutóbb pedig rengeteg cikk jelent meg azzal kapcsolatban, hogy Johnny Depp ügyvédje valósággal porrá zúszta a tárgyaláson a színész volt feleségét. Az ügyvéd többek között olyan képeket is mutatott a tárgyaláson, amelyek állítólag az után történtek, hogy Amber Heard állítása szerint Johnny Depp bántalmazta őt.

James Corden showjába volt hivatalos Amber, erről pedig videó is található a Youtube-on. A színésznő pedig úgy védekezett, hogy sminkkel takart el mindent.

A tárgyalásan később feltűnt Amber Heard ritkán látható húga, Whitney Henriquez is, aki többek között azt állította, hogy Johnny a szeme láttára ütötte meg az Aquaman színésznőjét. Whitney amúgy arról is beszélt, hogy meglátása szerint nővére egészségügyi állapota is folyamatosan romlott, míg a színésszel éltek.

Whitney Heard amúgy 1987. szeptember 18-án született, 34 éves. Amber Heard és Whitney nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással, Amber korábban a legjobb abrátnőjének nevezte húgát, aki hasonlóan testvéréhez, szintén színész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás