promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotó: Harry herceg véletlen kivillantotta azt a testrészét, amit csak Meghan Markle láthat, pedig minden nő szeretne - a fotó azonnal világszenzáció lett
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ritkán kerül fel az internetre ilyen kép a hercegről. Most egy sasszemű fotós nagyon résen volt.

Az elmúlt hetekben futószalagon jöttek a hírek II. Erzsébet királynő állapotáról, hiszen őfelsége a platina jubileumi ünnepségekre készül, amikor Nagy-Britannia és a világ trónalépésének hetvenedik évfordulóját ünnepli. Sokan szeretnék, hogy őfelsége ott legyen a tiszteletére rendezett ceremóniákon, ám sokan félnek attól, hogy az egészségi állapota nem fogja ezt megengedni. A palota egyelőre jó híreket közölt a királynőről.

És úgy tűnik, hogy valóra válik őfelsége álma is, hiszen az ünnepségek egy részén bizony ott lesz majd vele Meghan Markle és Harry herceg is, illetve a dédunokák is. A hercegi pár amúgy nemrégiben meglátogatta II. Erzsébetet, így pedig a köztük lévő feszültség elkezdett oldódni.

És miközben ezt a témát járatja csúcsra a sajtó egyik fele, a másik folyamatosan Harry herceg és Meghan Markle kapcolatáról cikkezik, hogy valami nincsen rendben köztük.

Sokszor már olyan cikkek is napvilágot látnak, ahol a nyilvános megjelenéseikből testbeszéd-szakértők próbálnak mélyebb következtetéseket levonni a köztük lévő kapcsolatra. Így a pár kerüli a nyilvánosságot.

Ám ez nem mindig sikerül, most például Harry hercegről került fel a netre egy olyan lesifotó, ahol kivillantja hasizmait, amelyet legtöbbször csak felesége, Meghan Markle láthat, pedig valószínűleg mindenki kíváncsi lenne rá:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás