Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

25 év után visszatér az Egy rém rendes család, de van egy kis bökkenő

25 év után visszatér az Egy rém rendes család, de van egy kis bökkenő

Zene, Film & Kultúra

25 év után visszatér az Egy rém rendes család, de van egy kis bökkenő

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 10:10

Örülhetnek Al Bundy rajongói, ugyanis új életre kel az Egy rém rendes család, csak nem úgy, ahogy a legtöbben szeretnék.

Minden idők egyik legviccesebb sorozata az 1987 és 1997 között futott Egy rém rendes család, amiben megismerhettük a cipőeladóként dolgozó, meggyötört lelkű, rettenetes Al Bundyt és a rajta élősködő családját. Az alkotás tele volt félelmet nem ismerő, sokszor direkt sértőnek szánt poénokkal, amik miatt manapság valószínűleg már el sem készülhetne – pedig még mindig lenne rá igény, és ezt végre Hollywoodban is belátták.

Hatalmas hírt kaptak az Egy rém rendes család kedvelői, ugyanis úgy tűnik, hogy visszatér a sorozat, ráadásul az eredeti színészekkel – de ne örüljünk előre, mivel sajnos nem egy élőszereplős alkotásról van szó, hanem egy animációsról, amiben Ed O'Neill, Katey Sagal, David Faustino és Christina Applegate csupán a hangjukat kölcsönöznék az ikonikus karaktereknek.

A rajongók minden bizonnyal nem erre a nagy visszatérésre vártak, főleg az Egy rém rendes család indulásának 35. évfordulóján, de ez is több, mint a semmi. Annyi viszont bizalomra adhat okot, hogy a készülő animációs szériát nem más hozza nekünk, mint a Family Guy mögött álló Alex Carter, így minden bizonnyal megmarad a botrányos humor és nem fogunk csalódni.

Az még kérdéses, hogyan fog a mostani közönség reagálni Al Bundy poénjaira, hiszen például ebből a jelenetből is kiderül, hogy nem éppen a politikai korrektség jellemezte a magyarok egyik kedvenc sorozatát:

Borítókép: Profimedia