promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Al Bundy a szabadsága alatt tudta meg, hogy vége az Egy rém rendes családnak
Borítókép:  Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ed O’Neill visszaemlékezett a kínos szituációra.

Közeledik a Modern család fináléja, ami a 11-ik évaddal búcsúzik a rajongóktól. A széria az Agymenők mellett a második legnépszerűbb szituációs komédia volt mostanság. Emiatt is látogatott el a Jay Pritchettet alakító Ed O’Neill Ellen DeGeneres showjába. A műsorvezető rögtön fel is hozta, hogy a színész két legnépszerűbb sorozata, a Modern család és az Egy rém rendes család is 11-11 szezont húzott le, ami őrületes szám.

Az alkotók Christopher Lloyd és Steven Levitan már a 10. évaddal búcsúztak volna a Modern családtól, de közös megegyezés alapján rápakoltak még egy szezont, hogy méltó lezárást tudjon kapni. A színészek és a stáb is túl van már az utolsó forgatási napon, így már csak a közönség várja a végeredményt.

Míg a Modern család megkapja a maga fináléját, az Egy rém rendes családnak ez sose adatott meg. A Fox elég aljas módon hirtelen dobta félre a szériát, szóval a stábot, valamint a színészeket is derült égből villámcsapásként érte a hír, hogy még egy befejező epizódot sem forgathatnak le.

A csatorna magának is köszönhette a nézettségcsökkenést, mivel vasárnap estéről szombatra tették át a sorozatot, de a gyártást végző Columbia TriStar-ral se tudtak már később zöld ágra vergődni.

Az Al Bundyt alakító Ed O’Neill elmesélte, hogy a szülővárosában, Youngstownban töltötte a szabadságát, amikor megtudta az elkaszálást. Éppen kijött egy reggelizőhelyről, és kiszúrta őt egy frissen házasodó párocska, akik rajongók voltak. Odamentek a színészhez, és közölték mennyire sajnálják, hogy vége az Egy rém rendes családnak.

Szegény Ed O’Neill erről semmit nem tudott, mivel a Fox senkit sem értesített, azonban a rádió már bemondta. Szóval így ért véget az Egy rém rendes család, viszont aki nosztalgiázni akar, az folyamatosan megteheti a Humor+ csatornán, a Modern család utolsó pár része pedig nemsokára érkezik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás