promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem sokat kellett várni ahhoz, hogy toplessben mutassa meg magát a magyar színésznő – elképesztő a feneke!
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Pepe című heti sorozatban Kovács Panka csavarja el a férfi főszereplők fejét.

Kovács Panka a TV2 heti sorozata, a Pepe révén egyre ismertebbé válik a magyar közönség előtt. A szexi séfhelyettes, Fanni bőrébe bújó, 25 éves színésznő a kaposvári Csiky Gergely Színház tagja, de az utóbbi pár évben jó néhány tévés produkcióban láthattuk feltűnni.

Az április 10-én indult Pepében egyértelműen húzókarakterként tekintenek rá, aki hol Danival, a címszereplő unokaöccsével kavar, hol pedig a sztárszakács Gáborral, Pepe fiával. A lényeg az, hogy mindig bonyodalmat okozzon.

Panka hozza is a tőle elvárt figurát, és ennek érdekében attól sem riad vissza, hogy alkalmanként egy-két ruhadarabot ledobjon magáról. A színésznőt így már többször láthattuk melltartóban és bugyiban, sőt a vezérképünkön látható vízparti jelenetben még toplessben is.

Panka ugyanakkor a magánéletben a sportosabb, lezserebb ruhákat részesíti előnyben, bár néha az extravaganciát képviseli a divat terén. Az Instagram-oldalán szinte egyáltalán nem találhatunk kihívó fotókat, a magamutogatást meghagyja a kamerának és a színpadnak.

A Pepében alakított szerepe abból a szempontból testhezálló, hogy a szép színésznő – mintegy véletlenül, teljesen függetlenül a sorozattól – éppen a közelmúltban végzett el egy szakácsiskolát. Jól mozog a konyhában, szeret sütni-főzni, ezért úgy gondolta, nem árthat ezt magasabb szinten is kitanulnia.

Vicces ugyanakkor, hogy Panka a gyerekkora óta nem eszik húst. A forgatások alatt ezért gyakran kellett „csalniuk”, hiszen a vegetáriánus szakács ritka, mint a fehér holló, de a színésznőnél meg tudták oldani, hogy kóstolásokkor kihagyja a számára „necces” falatokat.

A kedvence a paradicsomleves, amit – a barátai állandó cukkolása ellenére – lényegében mindennap megenne, de hetente egyszer biztos, hogy sort kerít rá. A fine dining ételek és a luxuséttermek azonban egyelőre kimaradtak az életéből, de tiszteletbeli „sztárszakácsként” lassan erre is sort kell kerítenie. A junk foodot szintén hanyagolja, ám ezt nem bánja.

A Pepe egyébként nem teljesít rosszul a tévében, az induláskor a dupla epizódot 730 ezren, illetve 615 ezren látták a teljes nézőcsoportban, míg a 18–49 éves korosztályban 238 ezren, illetve 202 ezren. Azóta is megbízhatóan teljesít, a 18. héten például 450 ezer (illetve 151 ezer) nézőt ültetett a képernyők elé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás