promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A mulatós királynő mellei szinte átdöfték a pulcsiját – most aztán van mit nézni!
Borítókép:  YouTube / Mohácsi Brigi
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mohácsi Brigi fürdőruhában is megmutatta magát.

A mulatós zene egyik koronázatlan királynőjére, Mohácsi Brigire nemrég rátalált a szerelem. Az énekesnő mindig is fantasztikusan nézett ki, de most szabályosan kivirult, és a jó idő közeledtével szerencsére egyre merészebb ruhákba bújik.

Brigi a napokban egy petrovai (erdélyi, Máramaros megyei) wellneshotelben lazult, ahol nemcsak a kékben-zöldben villódzó vizet, valamint a fekete fürdőruháját csodálhattuk meg, hanem a hihetetlenül gömbölyű melleit is.

Ezek voltak a főszerepben pár nappal később is, amikor a mindig mosolygós sztár egyszerűen csak azért jelentkezett be az Instagramon, hogy mindenkinek jó éjszakát kívánjon. A fülbevalója, a frizurája és a ruhája is figyelemre méltó volt, de férfi legyen a talpán, akinek nem az énekesnő dekoltázsán akadt meg ismét a tekintete.

És ha már ennél a témánál járunk, Brigi a nagyváradi utcákon járva sem fogta vissza magát. Divatosan szakadt farmerben és púderszínű felsőben vette hétköznapira a figurát, melltartót viszont nem tartott szükségesnek felvenni, így a mellbimbói szinte átdöfték a pulcsiját.

Brigi számára egyébként berobbant a koncertszezon is, a közösségi oldalai tanúsága szerint egymást érik a fellépései. Jelenleg elsősorban Bódi Csabival és a barátaival turnézik, gyakran az egyik fontos „munkaadója”, a Sláger Tv bulijain.

A napokban klipet is forgatott, mégpedig a Manele Stylus című dalából, és a forgatásra táncosokat, tánccsoportokat keresett. A szám már meghallgatható a YouTube-csatornáján, de az énekesnő úgy gondolhatta, hogy megérne egy látványosabb videót is alátenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás