promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási akcióval készül a magyaroknak a Disney+
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney+ mindent bevet, hogy minél több magyarországi előfizetőjük legyen.

Hamarosan újabb konkurenciája lesz Magyarországon a Netflixnek és az HBO Maxnak. Június 14-én indul el hazánkban az exkluzív Marvel-, és Star Wars-tartalmakat is kínáló Disney+, amelyhez máris egy óriási előfizetési akciót hirdettek meg.

Ugyanis aki május 10-étől június 13-a éjfélig regisztrál a Disney+-ra, azok most 8 hónap áráért 12 hónapos előfizetést kapnak. Ez azt jelenti, hogy mindössze 19 890 forintért juthatnak hozzá egy évnyi exkluzív streamingszolgáltatásért, amelynek az eredeti ára 24 900 forint lesz. Akik azonban úgy döntenek, hogy mégsem akarnak élni ezzel a lehetőséggel, azoknak havonta 2490 forintot kell fizetniük majd a szolgáltatásért.

A hamarosan Magyarországon is elérhetővé váló Disney+-ra olyan tartalmak fognak magyar szinkronnal felkerülni, mint például a tavalyi év Marvel-sorozatai (WandaVízió, Loki, Mi lenne, ha...?, Sólyomszem), továbbá az idei év egyik legnagyobb meglepetése, a Holdlovag. Ezen kívül magyar szinkronos változatot kap A mandalóri című Star Wars-sorozat és a Boba Fett, továbbá a szolgáltatás elindulásának napján kerülnek fel magyar hanggal az Obi-Wan Kenobi első részei is.

Mindemellett nagyon sok régi és új Disney és Pixar tartalmak is elérhetőek lesznek; itt fog majd debütálni a Robert Zemeckis-féle Pinokkió, az élőszereplős A kis hableány, és a Pán Péter és Wendy című alkotás is.

Néhány hete indult el hazánkban a horrorfilmekre, és thrillerekre specializálódott streamingszolgáltató, a Scream! is, ahol a műfaj nagy szerelmesei egy helyen találhatják meg a kedvenceiket. Ennek a szolgáltatásnak az előnye, hogy nincs hűségidő, és egy fél mozijegy áráért juthatunk hozzá rengeteg paratartalomhoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás