promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Retteghet az HBO Max és a Netflix, elindult az új streamingszolgáltató Magyarországon, amit imádni fognak a horrorfilmek rajongói
Borítókép:  Scream!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elindult a Scream! nevű streamingszolgáltató, ráadásul jóval olcsóbb, mint az HBO Max, és a Netflix.

A 2022-es év igen izgalmas a streamingóriások magyarországi indulása miatt, hiszen március 8-án startolt el itthon az HBO Max, és június 14-én végre megérkezik az exkluzív Marvel-, és Star Wars-tartalmakat is kínáló Disney+.

Ám ezzel még nincs vége, hiszen váratlanul hírt kaptunk egy újonnan elindult streamingoldalról, ami a horrorfilmek szerelmesei egyszerűen imádni fognak. Az ADS Service által működtetett, Scream! nevet viselő platformra már lehet regisztrálni, és az eddigi streamingszolgáltatóktól ellentétben sokkal kedvezőbb áron, 990 forintért juthatunk hozzá a paratartalmakhoz.

Az ADS Service folyamatosan bővülő kínálatot ígér, de már most számos közönségkedvenc, javarészt független film érhető el, mint például a Fehér Éjszakák, vagy az Oldboy. Persze nem csupán a zombis, hentelős és brutális horrorfilmek kapnak helyet a Scream!-en, a klasszikus zsánerfilmektől és horrorkomédiáktól kezdve a sötét thrillereken és krimiken át a trash- és splatterfilmekig minden meg lehet itt találni. A filmeket magyar szinkronnal kínálják, és valamennyihez az eredeti angol hangsáv és magyar felirat is tartozik.

Vagyis egy fél mozijegy áráért nagyon sok tartalomhoz juthatunk hozzá, ráadásul egy hétig bárki ingyen kipróbálhatja a szolgáltatást; emellett ugyancsak a Scream! mellett szól az is, hogy nincs hűségidő.

Az új magyar streamingszolgáltatóról bővebben olvashattok a Scream! weboldalán, és a hivatalos Facebook-oldalon is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás