promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félelmetesen eltorzult az arca Nicole Kidmannek, akibe egykor fél Magyarország szerelmes volt
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem fogsz ráismerni a színésznőre a legújabb fotóján.

Nicole Kidman az álomgyár egyik leggyönyörűbb színésznője a mai napig, kevés olyan Hollywood-i sztárt tudunk felsorolni, akinek ekkora rajongótábora van, mint neki. Nicole Kidman ráadásul az évek során olyan nagysikerű filmekben szerepelt, mint a Tágra zárt szemek, amelyben Tom Cruise-zal alkottak valami elképesztő nagyot. De itt van a Moulin Rouge!, a borzongatós Másvilág, a művészi Órák, az abszurd létdráma, a Dogville vagy éppen a nagyon könyned történelmi film, a Túl az Óperencián.

Nicole Kidman tudjuk, hogy néz ki, azonnal beugrik a színésznőről egy-egy snitt valamelyik filmjéből.

Azonban lehet, hogy az utóbbi állításunkat egy kicsit zárójelbe kell majd tenni, vagy éppen múlt időben gondolni rá, mivel most a színésznő egy olyan fotót prezentált, amelyen egyszerűen nem lehet ráismerni, bármennyire is próbálkoznánk, ha nem virítana a kép fölött Nicole Kidman közösségimédia profiljának neve, nagy bajban lennénk.

A külföldi portálok szerint a színésznő igencsak túlzásbe vihette a botoxozást. A New York Post még egy plasztikai sebészt is megszólalatatott a kép kapcsán, aki elmondta, hogy Kidman valószínűleg ráncfelvarráson és nyakfeszesítésen esett át a közelmúltban.

Íme a fotó:

(via Velvet)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás