promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli műsorváltozás: későbbre kerül A mi kis falunk
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub későbbre pakolta a legsikeresebb sorozatát.

Március 19-én tért vissza az RTL Klubra A mi kis falunk 6. évada, ami továbbra is nagy népszerűségnek örvend a magyar tv-nézők körében, de az utóbbi időben némileg visszaesett a nézettsége.

A 12. héten sugárzott epizód például az addigi legrosszabb eredményeket mutatta a sorozat indulása óta. Aztán a 13. héten ismét a toplista élén végzett a kereskedelmileg fontos célcsoportban, a 18-49 évesek között, majd az utána következő héten megint negatív rekordot döntött, és alulmaradt az újonnan indult Pepével szemben.

A 15. héten aztán megint csak közepes eredményt hozott az aktuális rész, így aztán felmerült a kérdés, vajon eddig tartott A mi kis falunk népszerűsége, és az emberek már megunták a pajkaszegieket. A sorozat aztán a 16. héten újra feléledt, ugyanis a fiatalok körében a második, míg a teljes lakosságban a harmadik helyen végzett.

A sorozat új részeit mind ez idáig minden szombat este 20:30-kor tűzte műsorra az RTL Klub, azonban a csatorna most hirtelen későbbre pakolta az ország kedvenc falus sorozatát.

Rendhagyó módon most 10 perccel tovább fog tartani A séf meg a többiek, ezért A mi kis falunk csak 20:40-től lesz látható.

Az új részben a Polgármester a közeli város rendőrségi fogdájában ébred, igazi nehézfiúk között. Ezalatt Pajkaszegen, a Répa testvérek felcsapnak ezermesternek, és csakhamar azt is megtanulják, mi a különbség a jól és az okosan végzett munka között. Közben a Doktor titokzatos vendéget fogad, hogy ezzel imponáljon majd szíve hölgyének, ám ebből támad némi bonyodalom.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás