promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valódi orgazmus: a film, amiben Robert Pattinson tényleg maszturbált
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész maga vallotta be, hogy a filmben látott maszturbálás valódi volt.

Robert Pattinsonra sokáig az Alkonyat-filmek csillámvámpírjaként hivatkoztak, de a legújabb Batman-filmnek köszönhetően talán végre kimászhat ebből az évtizedes gúnygödörből. Pedig az első Alkonyat, és Matt Reeves Denevérember-filmjének megjelenése között a színész megannyi produkcióban bizonyította, hogy milyen sokoldalú tehetség, és milyen bevállalós.

A színész ugyanis négyszer vállalt be maszturbálós jelenetet eddigi pályafutása során, amiből az egyik ráadásul nem volt megjátszott. A 2008-ban bemutatott Lorca és Dali című filmben Pattinson a hitelesség kedvéért valóban önkielégítést végzett a kamerák és a stáb előtt, és még az orgazmus is valódi volt.

„Az önkielégítést egyszerűen nem lehet színlelni. Ezért kényeztettem magam a kamerák előtt. Az orgazmus pillanatában vágott arcom pedig rögzítették az örökkévalóságnak”

- nyilatkozta még korábban a Variety-nek Pattinson, aki leszögezte, hogy többet nem fog bevállalni semmi ilyesmit egyetlen film kedvéért sem, így akik azt várnák, hogy Batman és Macskanő valódi szeretkezést fognak-e majd produkálni az egyik folytatásban, azok már most csalódni fognak.

Később a színész A világítótorony című filmben is kapott egy önkielégítős jelenetet, de az már nem valódi volt.

A Lorca és Dali egy 1922-ben, Spanyolországban játszófó életrajzi dráma. Az országot új eszmék éltetik-intellektuális, művészi és politikai szinten. Három fiatalember összebarátkozik az egyetemen- Luis Bunuel, Salvador Dalí és Federico Garcia Lorca. A barátságok és a körülöttük lévő hangulat parázsló. A Federico és Salvador közti intellektuális kapcsolat apránként túllép a barátságon, már kezdeteivel is pusztítást ígérve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás