promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 megint hülyét csinált a nézőkből
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 legújabb húzása tv-nézők százezreit háborította fel.

Hamarosan újra műsorra kerül a Drágám, add az életed!, ezért a Szerencsekerék 2. évada már csak pár napig, április 6-áig lesz képernyőn. Kasza Tibi műsora jóval gyengébb számokat produkál, mint tavaly nyáron, bár az utóbbi hetekben egy kicsit feljebb tudta tornászni a nézettségét.

Úgy látszik, a műsornak kialakult már egy külön rajongóbázisa, akik nap, mint nap várják az újabb adásokat. Azonban csütörtökön nagy meglepetés érte a nézőket, ami igen kellemetlenül érintette őket. Ugyanis a TV2 az egyik 1. évados adást adta le, amiben Tóth Gabi volt a sztárvendég. A csatorna azonban erről elfelejtette tájékoztatni az embereket, akik azóta is dühös kommentekkel záporozzák a TV2-t.

„Ez ismétlés volt! Ezt már az első szériában lejátszották! Kezdik már az ismétléseket!”

„Ez ismétlés volt!!! Felháborító hülyének nèzik az embereket? le is kapcsoltam a tvt.”

„De legalább ki írhatták volna hogy ismétlés!”

Szerkesztőségünk megkereste a TV2 Sajtóosztályát, hogy megtudjuk, miért ismétlést adtak le csütörtök este, illetve arra is választ szerettünk volna kapni, hogy a következő 6 napban is korábbi adásokat láthatnak-e a nézők.

Kérdéseinkre azonban cikkünk megjelenéséig nem kaptunk választ, azonban a Szerencsekerék hivatalos weboldalán közzétett reklámvideó arról árulkodik, hogy pénteken ismét új adást fognak sugározni, melyben Csepregi Éva lesz a sztárvendég.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás