promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszavonul Hollywood egyik legjobb színésze, aki évekig Pókemberként tündökölt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nagy hajtás után végre újra átlagos életet szeretne élni a népszerű Pókember színész.

Szomorú hír rázta meg nemrég a filmkedvelőket, ugyanis bejelentette visszavonulását a Social Network - A közösségi háló, A csodálatos Pókember 1-2, A fegyvertelen katona és a Tick, Tick... Boom! kétszeres Oscar-jelölt sztárja, Andrew Garfield, aki nemrég még a Pókember: Nincs hazaút című gigasikerben is feltűnt a népszerű képregényhős szerepében.

Sokan tartják Andrew Garfieldot generációja legjobb színészének, ami érthető, hiszen az utóbbi években rengetegszer bizonyította tehetségét – ráadásul még csak 38 éves, így még sok-sok remek filmmel tudna megajándékozni minket, de sajnos még egy ideig várnunk kell arra, hogy újra láthassuk őt valamiben.

„Szünetre megyek. Pihenek egy ideig. Muszáj újrakalibrálnom és átgondolnom, hogy mit akarok legközelebb csinálni, ki akarok lenni, hogy egy ideig ember lehessek. Tudjátok, hogy milyen megterhelő tud lenni a díjszezon. Muszáj egy ideig átlagos életet élnem”

árulta el Andrew Garfield.

A színész valóban mindkét végén égette mostanában a gyertyát, mivel tavaly három nagy, Oscar-jelölt filmben is szerepelt, ráadásul elvállalta az Under the Banner of Heaven című minisorozatot is, ami jelenleg is nagy sikerrel fut – szóval érthető, hogy kicsit elfáradt és visszavonul, hogy újra fel tudjon töltődni, utána pedig ismét remek alkotásokat hozzon nekünk, amikkel végre talán már a jól megérdemelt Oscar-díj is összejön neki.

Íme Andrew Garfield pályafutásának pár kiemelkedő pillanata:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás