promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Matt Damon és Ben Affleck lerántják a leplet arról, valójában hogyan is gazdagodott meg Michael Jordan
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legendás Michael Jordan egy remek üzleti döntés miatt vált a világ egyik leggazdagabb sportolójává még a '80-as évek közepén – erről készít filmet Ben Affleck és Matt Damon.

Sokak szerint Michael Jordan minden idők legjobb kosárlabdázója, aki ráadásul egy egész birodalmat tudott kiépíteni magának az utóbbi évtizedekben. Az egykori sztársportolónak állítólag 1,7 milliárd dollár vagyona van, ami egészen hihetetlen – de főleg az a furcsa az egészben, hogy szinte kizárólag annak köszönheti ezt, hogy 1984-ben összefogott a Nike márkával, és megalkották az Air Jordan cipőket, amiket 1985-től lehet kapni a boltokban.

Elképesztő sikersztori Michael Jordan és a Nike gigantikus üzlete, így nem csoda, hogy Hollywood filmet akar csinálni a történetből – sőt, már a készítők is megvannak, ugyanis az Amazonra érkező alkotást Ben Affleck rendezi, aki szerepelni is fog benne régi barátjával, Matt Damonnal, ráadásul közösen írják át Alex Convery forgatókönyvét, hogy a lehető legjobb, legizgalmasabb végeredményt tudják prezentálni a közönségnek.

Az elvileg Air Jordan címmel ellátott filmben Matt Damon lesz Sonny Vaccaro, aki annak idején a Nike vezetője volt, és állítólag neki köszönhető, hogy Michael Jordan végül igent mondott a márka felkérésére – Ben Affleck pedig a Nike társalapítóját, Phil Knightot fogja megtestesíteni.

Egészen különleges alkotásnak ígérkezik ez, ugyanis Ben Affleck már többször is bebizonyította, hogy remek rendező, ráadásul a Good Will Hunting, illetve Az utolsó párbaj óta tudjuk, hogy mindig jól sül el, ha összefog Matt Damonnal – arról nem is beszélve, hogy mennyien kíváncsiak arra, hogyan is gazdagodott meg Michael Jordan, szóval mindenképp érdemes lesz adni egy esélyt ennek a jelenleg premierdátummal nem rendelkező filmnek.

Az Air Jordan cipők még manapság is elképesztően népszerűek – sőt, az X-Faktor 10. évadának győztese, Alee is egyből vett belőlük egy párral a nyereményéből, ami azért sokat elárul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás