promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobta a pasiját, a karriert választotta az üstökösként feltűnt magyar énekesnő
Borítókép:  Gold Record Hungary / YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rögtön turnéra is indult a Honeybeasttel, bulizás közben könnyebb a felejtés.

Kocsis Paulina az X-Faktor tavalyi, tizedik évadában üstökösszerűen robbant be a magyar könnyűzenei életbe. Óriásit csatázott a végső győztes Alee-val, aztán a küzdelemben ugyan alulmaradt (bár a második hely sem kudarc), ugyanakkor a karrierje meglehetősen jó irányba halad.

Nemrég közös dala jelent meg a Honeybeast együttessel, akikkel turnéra is indult, és a maga köré verbuvált csapattal előzenekarként lép fel a koncerteken. A 23 éves Paulina mindezért drága árat fizetett, hiszen kénytelen volt szakítani Dominikkal, a barátjával, akivel a Facebook-oldala tanúsága szerint 2019 márciusa óta járt együtt.

A kapcsolatuk már az X-Faktor alatt is rogyadozott, akkor az Ajándék című dallal sikert arató énekesnő arról panaszkodott, hogy a tehetségkutató miatt nem tud elég időt szánni a családjára és a barátaira.

„Átlagosan naponta fél órát tudunk most együtt tölteni, ebbe kell mindent belesűríteni. Az a szerencse, hogy nagyon jól viseli, mert tudja, hogy ebben az időszakban az álmaimat élem meg, sőt ha éppen elfáradok, és inkább hazamennék aludni, ösztönöz, hogy csináljam és nem baj, ha nem találkozunk, inkább gyakoroljak”

– nyilatkozta akkor Paulina a megértő Dominikről a Blikknek. Most viszont merőben új szituáció áll elő az életében, hiszen olyan még sohasem volt, hogy egyedül lakjon. Előbb az anyukájával élt, aztán a párjával, most viszont nem várja otthon senki.

A viszony egyébként már februárban véget ért, és maga Paulina kezdeményezte a szakítást. Alighanem át kellett gondolnia, hogy a hosszabb távú elköteleződést választja, vagy inkább az énekesi pályára koncentrál – és végül az utóbbi mellett döntött. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás