promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kórházból posztolt az X-Faktor sztárja - Komolyan megsérülhetett?
Borítókép:  Youtube/Gold Record Hungary
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Instagram Storyban mutatta meg, hogy mi történt.

Az X-Faktor egykori sztárja, Manuel a kórházból posztolt a követőinek. Először fogorvosnál járt, majd még egyszer meg kellett látogatnia egy orvost. A videóján azt is megmutatja, hogy mi történt vele, eszerint váll és felkar zúzódást szenvedett.

Többet nem árult el a balesetéről. A megmutatott kórlapon annyi látható, hogy elesett, majd erős fájdalmat tapasztalt a következő napokban, de az elvégzett vizsgálatok szerint elváltozást nem találtak. Úgy tűnik, hogy a mostani kalandját szerencsésen megúszta, és nem lett komolyabb baja.

Bár a kórlapján az is olvasható, hogy további vizsgálatokra van szükség, hogy minden kétséget kizáróan meg lehessen állapítani, hogy minden rendben nála. MRI vizsgálatra küldte tovább az orvosa.

Jelenleg még nem tudni, hogy mi történhetett Manuellel, ennél többet nem árult még el a sérüléséről és annak körülményeiről.

Reméljük, hogy gyorsan meggyógyul és hamarosan színpadra állhat, hiszen csak most kezdődik az igazi koncert és fesztivál szezon, kár lenne, ha egy sérülés hátráltatná.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás