promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin váratlan helyről kapott támadást – közben sokan félnek, hogy az elnök tényleg bevetheti az atomot
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Továbbra is úgy tűnik, hogy bármi is történik, Putyin nem fogja feladni ezt a harcot.

Oroszországot is megviseli a háború, de Putyin már korábban is mondta, hogy őt nem fogják megijeszteni a szankciók. A taktika persze folyamatosan változik, így nem igazán lehet tudni, hogy mi jelentene győzelmet az orosz elnöknek.

Most a leghevesebb harcok továbbra is Mariupolnál zajlanak. Az ukrán kormány csaknem 100 busszal több ezer ember akarna evakuálni a városból. Az egyik galériánkban látható is volt, hogy az oroszok gyakorlatilag teljesen szétbombázták az egész várost.

Mariupol utolsó védői közben hősiesen küzdenek az óriási túlerőben lévő orosz katonákkal, de a fegyver nem akarják letenni.

Közben már a Kremlben is vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy Putyin bevethet úgynevezett kísérleti atomfegyvereket. Ezek ugyanolyan elven működő bombák, csak jóval kisebbek, szóval nem okoznának akkora pusztítást.

A szakértők is nehezen látják át, hogy mihez akar kezdeni Vlagyimir Putyin. Abban biztos mindenki, hogy Putyinnak muszáj valahogy úgy kihátrálnia az egész háborúból, hogy legalább egy részleges győzelmet fel tudjon mutatni.

Putyin is tudja, hogy nehéz idők jönnek, de folyamatosan azt hangoztatja, hogy a Nyugat nem hagyott neki más lehetőséget, ezért robbant ki ez a háború.

Oroszországon talán nincsen ember, aki be merne olvasni Putyinnak, de azon kívül van bőven.

Kaliforniában nagyban dübörög a Coachella fesztivál, ahol olyan nagy nevekkel húzzák be a közönséget, mint Billie Eilish, Harry Styles, The Weeknd, Doja Cat, vagy a Swedish House Mafia.

Fellépett a világhírű Maneskin is, akik kiálltak Ukrajnáért, és beszóltak Putyinnak is.

A Maneskin frontembere, Damiano David idézett Chaplin „A diktátor” című filmjéből is. Miközben a „We’re Gonna Dance on Gasoline” című számukat adták elő, David kétszer is bekiabálta, hogy

„Szabad Ukrajnát! B*szd meg, Putyin!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás