promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Virág beintett az X-Faktornak – Igazi sztár lesz a Való Világ tinijéből?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Virág közben majd várja, hogy rátaláljon az igazi szerelem.

Sokan meg akarják lovagolni, hogy ismertséget szereznek maguknak a Való Világban, és ha van valakiben tehetség, akkor ezt meg is teheti. A legtöbben zenei karrierre vágynak, de a mai világban annyian be akarnak futni ezzel, hogy nagyon telített a szakma. A kezdő lökést persze mindenki megkapja (klip, vagy egy jó producer), de így is többnyire félresiklik a dolog.

Fel lehet hozni itt pozitív példaként Majkát, a másik oldalon meg ott van VV Zsófi, aki bár trash-dalt tett le az asztalra, de mégis gyakorlatilag az egész ország ismeri a „Rágógumi” című szerzeményét.

Hihetetlen, de például Puskás Petinek, aki később a Való Világ műsorvezetője lett, köze van a szerzeményhez, mivel ő írta meg az alapját.

A szerzemény tényleg őrülten népszerű volt, de a hallgatók többsége direkt a trash műfaj miatt rajongott érte. Ezt értelmezhetjük úgy is, hogy annyira rossz, hogy már jó.

Balázs Mercédeszt VV Merciként ismerte meg az ország, és elég szép eredményt ért el a Való Világ 10-ben, mivel harmadik lett. A bronzérmes lány később aláírt G.w.M kiadójához, és Cedes néven vágott bele egy saját projektbe, aminek az első dala volt a „Tedd be!”.

Úgy néz ki annyira nem jött be a zenei karrier, mivel VV Merci belevágott a netes pornóba, amivel tényleg őrületes pénzeket lehet keresni.

VV Virág és VV Dani még a Való Világ 10. szériájában jöttek össze. A pár rekordot döntött, mert senki sem szexelt annyit a villában, mint ők. A műsor után is együtt maradtak, viszont nem olyan rég Virág bejelentette, hogy külön utakon folytatják tovább.

A lány influenszer lett, de úgy döntött, hogy szingli fiatalként tovább akarja feszegetni a határait. Össze akar dobni egy nyári slágert a Bronxi Beat nevű producerrel. Virág csak énekelni fog, mivel a szövegírást is másra bízta.

A Való Világ sztárja 11 éves kora óta énekel, de egy időre abbahagyta. Az X-Faktor című tehetségkutatóba is bejutott, ám az élő show előtt kiesett. Gáspár Laci akkor elég éles szavakkal bírálta a lányt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás