promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liam Neeson új akciófilmje végre más lesz, mint a többi - Memory előzetes
Borítókép:  Liam Neeson a Blacklight című filmben. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Liam Neeson új akciófilmje igazi sztárparádé lesz.

Liam Neeson számtalanszor megfogadta már, hogy nem vállal több akciófilmet, ennek ellenére még a 70. életévének köszöbén is tucatszámra irtja az ellent. Az ír színész idei első filmjét, a Blacklight-ot februárban mutatták be az Egyesült Államokban, melyben Neeson unokázós nagypapaként keményen odavág az FBI-nak.

Bár a Blacklight magyarországi premierje még várat magára, addig sem kell sokáig várnunk egy újabb Liam Neeson-akciófilmre, hiszen Amerikában április 29-én debütál a Memory című film, ami minden tekintetben egy különleges produkció lesz, hiszen

Neeson mellett olyan színészeket vonultat fel, mint Monica Bellucci és Guy Pearce, míg a rendezője az a Martin Campbell, akinek többek között a Zorro álarcát, a Zorro legendáját, az Aranyszemet, és a Casino Royale-t is köszönhetjük.

A Memory egy 2003-as belga film, Az Alzheimer-ügy remake-jeként készül el, melyben Liam Neeson egy olyan bérgyilkost játszik, aki egyre súlyosabb memóriazavarral küzd, és  mivel elfelejti eltakarítani maga után a nyomokat, a rendőrség egyre közelebb kerül hozzá. Egy nap azonban a megbízói ellen fordul, mikor egy fiatal lány megölésével akarják megbízni. A bérgyilkos aztán úgy dönt, levadássza az egyik gyermekkereskedelemmel foglalkozó bűnbanda tagjait, akik ellen a rendőrség eddig tehetetlennek bizonyult.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás