promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A sztárénekes lányai mindent megmutatnak magukból, a mellük egyenesen észbontó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sofia és Nicole Richie nem szégyellős fajták.

A nyolcvanas években a pályája csúcsára ért énekes-dalszerző Lionel Richie két gyönyörű lánnyal büszkélkedhet. Eleinte Nicole Richie szerepelt csak a rivaldafényben, de mostanában egyre gyakrabban láthatjuk Sofiát is, aki modellként és divattervezőként próbál boldogulni a világban.

A 23 éves szépség már olyan híres márkákkal dolgozhatott együtt, mint a Tommy Hilfiger, a Michael Kors és az Adidas. Sofia Richie keresztapja a popkirály Michael Jackson volt, szóval már igen korán meg kellett szoknia a nyilvánosságot, de nem is ódzkodik attól.

14 évesen kezdett el modellkedni, 2016-ban pedig azért hallhattunk róla többet, mert pár hónapig Justin Bieberrel járt. Mostanában a zenei producer Elliot Grainge a párja, aki az Universal Music Group elnök-vezérigazgatójának a fiacskája, vagyis van mit a tejbe aprítania.

Sofia nem idegenkedik attól, hogy néha egészen sokat megmutasson gyönyörű testéből. Legutóbb az Instagramra is kitette néhány merész fotóját, amelyek aztán persze a sajtóban is megjelentek. A leghivalkodóbb képei azonban egy ékszerfotózáson készültek, ezeken Sofia izgató fekete bugyiban tűnik fel, miközben a melleit csak egy teljesen kigombolt ing vagy felső takarja.

Fotók: Profimedia

Nővére, a nála 17 évvel idősebb Nicole Richie már érthetően visszafogottabb a közösségi oldalain, ahol nem is meztelenkedik, inkább finom, elegáns, decens ruhadarabokat ölt magára. Nyaranta viszont ő sem bújik a négy fal közé, sűrűn lekapják a lesifotósok bikiniben, és ezeken jól látszik, hogy a tévés celeb két gyerekszülés után is remek formában van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás