promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ítéletet mondtak a magyar sztárok az új Legendás állatokról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Legendás állatok: Dumbledore titkai díszbemutatója után a magyar sztárok nekünk beszéltek arról, hogy tetszett nekik a film.

Április 14-én, csütörtökön végre bemutatják a hazai mozikban a Legendás állatok-széria harmadik részét, a Dumbledore titkai-t. Bár a Harry Potter előzményeként funkcionáló filmsorozat első két epizódja elég sok varázsvilág-rajongónak okozott csalódást, az öt részesre tervezett széria középső darabja messze az eddigi legjobb lett, aminek több oka is van.

A filmről készített kritikánkat az alábbi cikkben olvashatjátok:

A kedd esti, magyarországi díszbemutató után lehetőségünk nyílt megszólaltatni néhány hírességet, akik ugyancsak ott voltak a vetítésen, és örömmel osztották meg pozitív gondolataikat a produkcióról.

Görgényi Fruzsina, a Barátok közt egykori szereplője nagy rajongója nemcsak a Harry Potter-filmeknek, de a Legendás állatok-nak is, és a Dumbledore titkai-ban sem csalódott.

„Megint elragadott a világa a filmnek, és a nagy Harry Potter-rajongók - amilyen én is vagyok - örülhetnek, mert újra bepillanthatunk picit a Roxfortba. Ennek külön örültem. Mads Mikkelsen alakítása pedig kiemelkedő volt. Örültem neki”

Virág András, az Exatlon Hungary Bajnoka az ikertestvérével érkezett a vetítésre, és abszolút pozitív filmélménnyel gazdagodtak mind a ketten.

„Nagy Harry Potter-rajongók vagyunk az ikertestvéremmel, még középiskolások voltunk, mikor megkaptuk videokazettán az első három Potter-filmet, és mindig az elsők között voltunk ott a moziban, amikor kijött egy-egy újabb része. Ugyanígy voltunk a Legendás állatok: Dumbledore titkai-val is, és akárcsak az első két része, ez is nagyon izgalmasra sikeredett. Mindig volt benne fordulat, mindig volt benne érdekesség, nekünk nagyon tetszett, egyáltalán nem bántuk meg, hogy megnéztük, és természetesen nagyon várjuk a folytatást is. Akik nagy Harry Potter-rajongók és szeretik a Legendás állatokat is, azoknak ez a rész maximális élmény lesz”

Csuti az alábbiakat nyilatkozta a Promotions-nek a film megtekintése után:

„Egy elképesztően látványos filmet láttunk, ahol azért az első egy órához kell türelem, de megéri. A Fantasy világ rajongóinak kötelezővé tenném. A látvány és a hangzás csillagos ötös, amihez az imax sokat ad. Én személy szerint kicsit aggódtam, hogy hogyan lehet majd helyettesíteni Depp-et, de hamar elillant a félelmem. Társadalmi kérdéseket is feszeget: népirtás, homoszexualitás, vallási kérdések és választási csalás, mind szerepel a filmben”

A Dumbledore titkai díszbemutatóján számos hazai híresség jelent meg, többek között Csondor Kata, Erdélyi Mónika, Pál Dénes, valamint Tóth Andi. Az alábbi videóban még több sztár véleményét hallhatjátok a filmről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás