promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világsztárral tér vissza A Konyhafőnök az RTL Klubra
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Májusban új évaddal tér vissza A Konyhafőnök, amiben egy igazi világsztár is szerepelni fog.

A Konyhafőnök az RTL Klub egyik legsikeresebb műsora, ami mindig a nézettségi toplista előkelő helyein szerepel. A gasztro reality-nek mind ez idáig 8 sima, 6 VIP, és 2 Junior évada volt, de már az előző széria közben kiderült, hogy a csatorna már elindította a jelentkezést a következő évadra is.

Nem is kell már sokáig várnunk az új részekre, A Konyhafőnök 9. évada május 2-án debütál az RTL Klubon, és minden hétköznap 20 órakor kerül majd adásba.

A közönségkedvenc zsűrit, Fördős Zét, Rácz Jenőt és Sárközi Ákost hetente legendás sztárok fogják segíteni, akik mindent megtesznek majd, hogy próbára tegyék a versenyzőket. Ráadásul egy egyelőre rejtélyes világsztár is érkezik A Konyhafőnökbe, akit ebben a szerepben még nem láthattak a hazai nézők.

Ahogy azt már megszokhattuk, A Konyhafőnök először a casting epizódokkal fog indítani, ahol Fördős Zé ismét összeverbuválhatja a saját kamucsapatát. A versenyző-jelöltek először a Válogatóba próbálják befőzni magukat, ahol kiderül, melyik Michelin-csillagos séf csapatába kerülhetnek be. 

Idén sem lesz hiány őrült és extrém fazonokból, akik igazán különleges és egzotikus alapanyagokkal készülnek lenyűgözni a zsűri tagjait, ráadásul VV Zsuzsu is a pult mögé áll, hogy lefőzze a többieket.

[[vid]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás