promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett az HBO Max – Ennek biztos, hogy rengetegen fognak örülni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az HBO Max-nak köszönhetően hamarosan mindenki láthatja az év eddigi legjobb filmjét, ráadásul nem akárhogy.

Március 8-án örökre megváltozott a magyar streamingvilág, ugyanis végre hozzánk is megérkezett az HBO Max, ami folyamatosan rengeteg remek, exkluzív tartalmat hoz a közönségnek. Mivel egyebek között a Warner Bros. alkotásai is helyet kaptak a kínálatban, így várható volt, hogy a stúdió gigaprodukciói is megjelennek az HBO Max-on, éppen ezért van most egy fantasztikus hírünk azoknak, akik esetleg lemaradtak a moziban az év eddigi legnagyobb durranásáról, ami világszerte már több mint 735 millió dollárt hozott.

Mindenki örülhet, ugyanis április 18-án érkezik az HBO Max-ra a Robert Pattinson főszereplésével készült Batman, amiben az Alkonyat sztárján kívül, Zoe Kravitz, Jeffrey Wright, Andy Serkis, Paul Dano, John Turturro és egyebek között Colin Farrell is feltűnnek – a Denevérember legújabb, és eddigi talán legjobb kalandját pedig ráadásul 4K minőségben is élvezhetjük, egyből magyar, illetve eredeti hanggal.

A Batmanben Bruce Wayne (Robert Pattinson) mindössze alig több, mint két éve szolgáltat önkényesen igazságot a mocskos, veszélyes Gothamben, és már ennyi idő alatt is sikerült elérnie, hogy mindenki rettegjen a Denevérembertől – ám amikor egy őrültnek tűnő sorozatgyilkos elkezd befolyásos embereket ölni, majd nyomokat és találós kérdéseket hagyni a helyszíneken, a Batman egy olyan hátborzongató és feszült spirálba kerül, amiből csak nehezen tud kijutni, ugyanis ő is fontos szereplője a Rébuszként ismert gonosztevő (Paul Dano) tervének.

Itt lehet megnézni az HBO Max bejelentését, a videó alatt pedig elolvasható a Batmanről készült kritikánk – de annyit előre elárulunk, hogy mindenképp érdemes megnézni a filmet, mert igazán különleges élményt nyújt:

A tévés premier május 22-én lesz az HBO csatornán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás