promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási szenzációval készül az HBO Max - Fontos időpont derült ki
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült a House of Dragon premier dátuma.

2019-ben ért véget az HBO nagysikerű sorozata, a Trónok harca, de nem kellett sokat Westeros nélkül élnünk, mert máris érkezik az előzmény sorozat, vagyis a House of the Dragon.

A HBO Max végre bejelentette a premiert, augusztus 21-én láthatjuk először az új szereplőket. Ezzel pedig egy hónappal fog korábban érkezni, mint a nagy rivális, az Amazon Prime Gyűrűk Ura sorozata. A dátum mellett még rengeteg karakterről is adtak ki fotókat.

A poszteren egy pikkelyes tojás látható izzó környezetben, ami úgy tűnik, hogy hamarosan kikel.

A House of the Dragon G. R. R. Martin Tűz és vér című előzményregényén alapul, bár ez egy kicsit bonyolultabb, mint amilyennek elsőre hangzik. Ez a könyv a Trónok harca sorozat előzményszövegeinek gyűjteménye, nem pedig egy igazi regény.

A Tűz és vér a Vastrón megalkotójától, Hódító Aegontól veszi fel a történet fonalát, és a Targaryenek nemzedékein át tartó harcokról szól egészen a dinasztiát majdnem elpusztító polgárháborúig.

Azt pontosan nem tudni, hogy sorozatban konkrétan melyik történet szálakat láthatjuk meg, de az biztos, hogy nagyon izgalmasnak ígérkezik.

Szóval érdemes feljegyezni a naptárba, augusztus 21-ét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás