promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra elszabadul Stephen King rémálma: sorozatban tér vissza Pennywise, az Az gonosz bohóca?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy az HBO Max-nak köszönhetően ismét retteghetünk Pennywise-tól, akinek végre kiderül az összes titka.

2017-ben mutatták be Andy Muschietti Az című horrorfilmjét, ami Stephen King klasszikus regényén alapul. Az alkotás gigantikus siker lett, és ugyan a két évvel későbbi második részt kicsit vegyes fogadtatásban részesítette a közönség, még így is rengeteg pénzt hozott a stúdiónak – nem csoda, hogy nem hagyják nyugodni a filmekben látható gonosz bohócot, Pennywise-t.

Az a hír járja, hogy az HBO Max Welcome To Derry, vagyis Üdvözlünk Derryben címmel Az előzmény sorozatot készít, ami a '60-as években játszódik, és felfedi Pennywise eredetének hátborzongató titkait – Andy Muschietti producerként fog tevékenykedni a vérfagyasztónak ígérkező alkotásnál, ami elvileg még kezdeti fázisban van.

Az Az történései Derryben zajlottak, és érezni lehetett a filmek alatt, hogy ez a hely nem olyan, mint a többi, hiszen szinte mindenhol ott volt a gonoszság, így nem meglepő, hogy Pennywise miatt továbbra is ide kötik a cselekményt a készítők.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a zseniális Bill Skarsgard visszatér-e Pennywise-ként, illetve a premier időpontjáról sincsenek információk, de állítólag a forgatókönyvet az a Jason Fuchs írja, aki a második rész producere volt, illetve egyebek között a Wonder Woman történetéért is ő volt a felelős – szóval a horror műfaj és Stephen King rajongói izgatottan várhatják, hogy mi lesz ebből a projektből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás