promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megható: íme az első kép a betegsége után visszavonult Bruce Willisről – fotó
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bruce Willis gyönyörű felesége posztolta a fotót az egyik közösségi oldalára.

A filmimádó nagyközönség és az akciófilmszerető publikum elképesztően szomorú hírt kapott pár héttel ezelőtt, amikor hivatalosan is bejelentették, hogy a Die Hard-filmek sztárja, az akciófilmek koronázatlan királya, Bruce Willis visszavonul, nem vállal több filmszerepet a betegsége miatt. A család adta hírül, hogy a színésznél afáziát diagnosztizáltak, így több filmben már nem fog szerepelni.

Mit is jelent pontosan az afázia?

Olyan betegség, amely főleg stroke vagy egy komoly fejsérülés után alakul ki. A színész családja a kiadott közleményben azt is leírta, hogy a betegség hatással van Willis kognitív képességeire is. Az afáziában szenvedő ugyanis gyakran nem tudja kimondani azt, amit szeretne, egyáltalán, komoly gondot okoz számára az is, hogy a nyelvét használja. Bruce Willis számára így már nagyon komoly nehézségekkel jár az is, hogy a szövegét megjegyezze a forgatásra.

Gyönyörő felesége, Emma Heming Willis most megtörte a csendet, és a betegség nyilvánosságra kerülése óta az első közös fotót posztolta férjével, amelyen közösen szerepelnek a természet lágy ölén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás