promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy korszak vége: szomorú hírt közölt Bruce Willis családja, az akciófilmek koronázatlan királya visszavonul, ez áll a döntés hátterében
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A család közölte a nyilvánossággal a hírt.

Pár órával korábban szomorú hír járta be az internetet, ugyanis nyilvánosságot látott, hogy az akciófilmek koronázatlan királya, a Die Hard-filmek ikonikus főszereplője, Bruce Willis visszavonul. A család adta hírül, hogy afáziával diagnosztizálták a színészt, így milliók bánatára több filmben már nem fog szerepelni.

Ez egy olyan betegség, amely főleg stroke vagy egy komoly fejsérülés után alakul ki. A színész családja a kiadott közleményben azt is leírta, hoyg a betegség hatással van Willis kognitív képességeire is.

Az afázia azt jelenti, hogy a betegségben szenvedő illető nem képes kimondani azt, amit szeretne, nem kéeps használni a nyelvét, és nem tud egyszerre több dologra sem figyelni. A hosszabb közlemény Rumer Willis instagram-oldalán jelent meg egy olyan fotóval, amely sokak kedvence Bruce Willisről.

A közleményben azt is leírják, hogy a színész hosszú gondolkodás után döntött úgy, hogy végül felhagy a színészettel, ez nagyon nehéz döntés volt számára. A család pedig nagyon köszöni mindenkinek a támogatást és a sok szeretetet, ugyanis nagyon nehéz időszakon vannak túl.

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás