promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csodaszép magyar párja van a Balaton Sound egyik sztárfellépőjének
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ausztrál DJ még 2020-ban kérte meg Tomcsanyi Anett kezét.

Újabb fellépők csatlakoztak a Balaton Sound korábban bejelentett nevei mellé, köztük olyan headlinerek, mint a „digitális zeneszerkesztés innovátora” Richie Hawtin, a techno nápolyi nagykövete Deborah De Luca, az ausztrál DJ-producer FISHER, vagy a legendás német dj, Sven Väth.

2022-ben visszatér a Balaton Soundra a közönségkedvenc spanyol elrow is, lenyűgöző dekorelemeivel, táncosaival és nem utolsó sorban kiváló fellépőivel, hogy a szórakoztatás legmagasabb szintjével ajándékozza meg a nagyérdeműt.

A tematika „El Triángulo de las Rowmudas” egy elképesztő mélytengeri világba fogja elrepíteni a közönséget földöntúli medúzáival, hatalmas csápú óriáspolipjaival és a tengeren hajózó, veszedelmes kalózokkal. A fellépők közt pedig érkezik – mások mellett - Pan-Pot, Loco Dice, Meduza, valamint Jamie Jones és Joseph Capriati.

A szervezők korábban 24 világsztárt jelentettek már be, köztük ott van a dj világranglistán második Martin Garrix, a kívánságlisták állandó éllovas duója, Dimitri Vegas & Like Mike, az álarc mögé rejtőző világsztár Marshmello, vagy a svéd house fenomén, Alesso.

Sokan nem tudják, de a Balaton Sound egyik sztárfellépőjének magyar kedvese van. Timmy Trumpet bizony úgy gondolja, hogy valóban a magyar lányok a legszebbek a világon.

Az ausztrál DJ anno nagyon romantikusan kérte meg a párja, Tomcsanyi Anett kezét, aki természetesen igent mondott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás