promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas örömhírt közölt az Omega - Több évtizede vártak erre a rajongók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végre ismét van miért örülniük az Omega hűséges rajongóinak, ugyanis nem akármit jelentett be a legendás zenekar.

Az Omega minden idők egyik legfontosabb, legismertebb magyar együttese, ami nélkül teljesen más lenne ma a hazai zenei világ. Az utóbbi évtizedekben rendkívül sok emberre voltak hatalmas hatással a zenekar dalai, ráadásul a nemzetközi sikerek sem maradtak el. A rajongóknak 2021. december 6-án összetört a szíve, mikor kiderült, hogy elhunyt Kóbor János, az Omega ikonikus énekese – és ezzel véget ért egy korszak.

Azóta is az egész ország gyászolja Meckyt, aki óriási űrt hagyott maga után – de a zenekar most egy kifejezetten remek hírrel tette kicsit boldogabbá a rajongókat, ugyanis kiderült, hogy hamarosan igazi zenei csemegét kaphatnak a kezükbe.

„A hannoveri M.I.G. kiadó újabb két Omega cd-vel jelentkezett. A legendás 70-es évek német albumai már itthon is elérhetőek”

– osztotta meg a rajongókkal az örömhírt az Omega a közösségi oldalán.

A kiadványban két lemez, a 200 Years after the Last War, illetve a The Hall of Floaters in the Sky kapott helyet, és mindkettőn vannak olyan dalok, amiket eddig csak nagyon ritkán hallhattunk, illetve nehéz, vagy szinte lehetetlen volt őket beszerezni Magyarországon – szóval mindenképp érdemes beszerezni, ha szeretnénk egy kicsit visszamenni az időben, és nosztalgiázni az Omega csodás szerzeményeivel.

Itt lehet megtekinteni az Omega posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás