promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító felvételt osztott meg az Omega - Lehetetlen könnyek nélkül végignézni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Omega együttes egy igazán különleges videóval hatotta meg a rajongókat, akik most is gyászolják Kóbor Jánost.

Magyarok milliói rajonganak az Omega együttesért, hiszen minden idők egyik legfontosabb, legsikeresebb zenekaráról van szó. Az utóbbi időszak sajnos nagyon megterhelő és szomorú volt a rajongók számára, ugyanis tavaly december 6-án, 78 éves korában elhunyt a banda legendás énekese, Kóbor János, azaz Mecky, aki hatalmas űrt hagyott maga után – többek között Hobót is nagyon elkeserítette a halála, ezért nemrég különleges gesztussal emlékezett meg róla az egyik fellépésén.

„Ritkán emlékezünk meg más előadók koncertjéről, de Hobo kivételt érdemel. Túl a megemlékezés szeretetteljes gesztusán, itt hangzott el Mecky utolsó hangfelvétele a Viharban születtem című dalban. Még mindig nincsenek szavak, köszi Hobo!”

– olvasható az Omega közösségi oldalán.

Az eddigi visszajelzések alapján szinte az összes rajongó szemébe könnyeket csalt a felvétel, amin Hobo megemlékezése látható. A videó valóban nagyon megható, hiszen újra hatalmas tömeg előtt csendült fel Kóbor János ikonikus hangja – szomorú belegondolni, hogy már sosem hallhatjuk őt élőben, de a zenéi örökre velünk maradnak.

Itt lehet megnézni a szívszorító felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás