promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Retteghet az HBO Max és a Netflix? - Hamarosan új streamingóriás jön Magyarországra, ennek sokan fognak örülni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre kiderült, hogy pontosan mikor lesz elérhető Magyarországon a Disney+, és mennyibe fog kerülni.

Sokkal kényelmesebbé vált a film-, illetve sorozatkedvelők élete, mióta megjelentek a különböző streamingszolgáltatók Magyarországon, hiszen például az HBO Max és a Netflix is olyan elképesztő tartalmakat kínál az igényes szórakozásra vágyó embereknek, hogy lassan már időnk sincs megnézni a remekebbnél remekebb alkotásokat – hónapokon belül pedig újabb versenytárs érkezik a magyar piacra, ráadásul akkora erővel, hogy az valami hihetetlen.

Sokan várták már ezt a pillanatot: hivatalossá vált, hogy június 14-én indul Magyarországon a Disney+ nevezetű streamingplatform, ami magában foglalja a Disney, Marvel, Star Wars, Pixar és a National Geographic legjobb, legérdekesebb tartalmait – szóval felkészülhetünk pár kihagyhatatlan alkotásra, ugyanis egyebek között a The Mandalorian című Star Wars sorozat 3. évada, illetve rengeteg Marvel széria is itt fog debütálni.

Már az is kiderült, hogy mennyit kell fizetnünk a Disney+-ért, ugyanis 2.490 Ft lesz a havidíj ára, de van egész éves előfizetés is 24.900 Ft-ért.

Azért is örömteli hír a Disney+ indulása hazánkban, mert így végre elérhető lesz rengeteg olyan alkotás, amit kizárólag a mozikban láthattunk magyar nyelven, vagy esetleg eddig teljesen elkerülte az országunkat – főleg, mivel már fizikai adathordozón, vagyis például DVD-n sem jelennek meg a Disney filmjei Magyarországon, így ez lesz az egyetlen esélyünk legálisan megnézni őket, illetve más, exkluzív anyagokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás