promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási újítás a Netflix-en: jöhet az első szigorúan felnőtt, +18-as saját gyártású tartalom és már a szuperszexi főszereplő nevét is lehet tudni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon sokan rá fognak kattanni majd a produkcióra.

Egy Marilyn Monroe életrajzi könyv érkezik majd a Netflixre várhatóan az elkövetkező időszakban, amely igazából egy könyv adaptációja lesz, méghozzá a 2000-ben megjelent botránykönyv, a Blonde feldolgozása. A könyv amúgy inkább az intim és erotikával tűlfűtöt részekre megy rá, épp ezért lesz majd az első 18-as karikával ellátott saját gyártású filmje a streamingszolgáltatónak.

A főszereplő nevét is megtudhattuk, Ana de Armas lesz az, aki az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettje, korábban Ben Affleckkel is szerepelt egy erotikus thrillerben, és a páros annyira egymásra hangolódott, hogy rövid ideig jártak is.

A film valószínűleg 2022 végén fog debütálni a Netflix kínálatában, a bemutatója pedig nagy eséllyel a Cannes-i Filmfesztiválon lesz. A 18-as besorolást a rengeteg erotikus jelenet indokolja majd. Állítólag Ana de Armasnak közel egy évig keleltt gyakorolnia Marilyn Monroe akcentusát, aki Kubában született.

Nem hallottál még Ana de Armas-ról? Ő volt a legutóbbi James Bond-film Bond-lánya is Daniel Craig oldalán:

(via Noizz)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás