promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tragédia: holtan találták a Foo Fighters dobosát - Így gyászolják őt a világsztárok
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Taylor Hawkins az életének 50 évéből 25-öt a Foo Fighters dobosaként élt le, több millióan megrendültek a halálhírének hallatán.

Szörnyű hír rázta meg ma reggel a legendás Foo Fighters rajongóit, ugyanis a bogotái hotelszobájában holtan találták a rockbanda dobosát, Taylor Hawkinst. A zenész mindössze 50 éves volt, 1997-ben csatlakozott a csapathoz. Tegnap este fellépésük lett volna Kolumbia fővárosában, de kénytelenek voltak lemondani a dél-amerikai turné további állomásaival együtt.

„A Foo Fighters család nagyon elkeseredett a szeretett Taylor Hawkins tragikus és idő előtti halála miatt. Az ő zenei spiritualitása és ragadós nevetése örökké tovább fog élni velünk”

– így búcsúzott a Foo Fighters Taylor Hawkinstól, egyelőre még nem lehet tudni, hogy mi lesz így a zenekarral.

A világhírű dobos haláláról nem derültek ki további részletek, de jelenleg is rengetegen gyászolják őt – a rajongók például elkezdtek gyertyát gyújtani a hotel mellett, a sztárok pedig nyilvános bejegyzésekben reagáltak a szomorú hírre.

„Taylor Hawkins egy igazán nagyszerű ember és fantasztikus zenész volt”

írta Ozzy Osbourne.

„Nem. Nem lehet. Összetört a szívem. Taylor, te a családunk voltál. A barátunk, a testvérünk, a szeretett gyermekünk. Légy áldott. Nagyon fogsz hiányozni”

reagált Brian May, a Queen gitárosa.

A Rage Against The Machine gitárosa, Tom Morello; a Korn egyik alapítója, James "Munky" Shaffer; a KISS két tagja, Gene Simmons és Paul Stanley; a Smashing Pumpkins; a Guns N' Roses; illetve többek között a Nickelback is kifejezték sajnálatukat és részvétüket Taylor Hawkins váratlan halála miatt.

„Részvétünk Taylor Hawkins szeretteinek, letaglózott bennünket a hír. Szegényebb lett a Világ..”

olvasható a Junkies együttes közösségi oldalán.

Íme Taylor Hawkins pályafutásának egy jelentős pillanata:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás