promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hillnek is sarkos véleménye van Putyinról: „Tényleg veszélyes!”
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A háború kapcsán megszólalt mindannyiunk nagy kedvence.

Lassan mindenki megszólal az orosz-ukrán háború kapcsán, a napokban mindannyiunk kedvence, Terence Hill is véleményt nyilvánított, bár eddig látványosan kerülte a politikai állásfoglalást. A lassan 83 éves filmsztárban nem kellett csalódnunk, természetesen élesen elítélte a szomszédságunkban folyó harcokat.

„Az én álláspontom ugyanaz, mint mindenkié, vagyis remélem, hogy hamarosan beköszönt a béke. De azt is szeretném kiemelni, hogy az oroszok jó emberek. Nem sokkal a berlini fal leomlása után mentem ki Oroszországba egy filmfesztiválra, ahol csak kicsempészett videókazettákról ismerték a filmjeimet. Most egy olyan háború elszenvedői, amit csak az a Putyin akart, aki egyre inkább elszigetelődik a tanácsadóitól. Ez aggasztó, mert egy magányos ember, aki nem gondolkozik, az tényleg veszélyes”

– fejtette ki részletesen Terence Hill. Akit persze elsősorban a Don Matteo című filmsorozat kapcsán kérdezett az olasz Sorrisi nevű oldal, hiszen a kék szemű főszereplő 13 évad és 22 év forgatás után kiszáll a produkcióból, még ha nem is teljesen önszántából, és nem is véglegesen.

A színész egyébként most az Egyesült Államokban, Malibuban tartózkodik, ahová a fiát és annak családját ment meglátogatni. Karácsonykor érkezett, de meghosszabbította az ott-tartózkodását, bérelt egy faházat a tengerparton, és kiválóan érzi magát.

Tervei szerint azonban visszatér majd Olaszországba, elsősorban az umbriai házába, de alkalmanként Rómában is fel fog bukkanni, hiszen ott is rendelkezik egy irodával. Öt hónap telt el azóta, hogy szakított a Don Matteo-sorozattal, ám a döntését azóta sem bánta meg, mert bölcsen úgy gondolja, hogy mindennek véget kell érnie egyszer.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás