promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Netflix rendesen meglepte a magyarok egyik kedvenc sorozatának rajongóit - képek
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix több millió néző életét tette egyszerre könnyebbé és nehezebbé.

2016-ban mutatták be a Netflix egyik legelső saját gyártású sorozatát, a Stranger Thingset, ami egyik pillanatról a másikra meghódította a világot, hiszen minden megtalálható benne a tökéletes szórakozáshoz: misztikum, humor, izgalom, romantika és persze akció – arról nem is beszélve, hogy az alkotást leginkább a '80-as évek klasszikus kaland/horrorfilmjei ihlették, így sokan Steven Spielberg, illetve Stephen King munkáihoz hasonlítják a szériát.

A Stranger Things rajongói már lassan három éve várják, hogy május 27-én megérkezzen a sorozat 4. évada, ami állítólag minden eddiginél durvább és érdekesebb lesz, így valószínűleg nem fognak csalódást okozni a készítők – főleg úgy, hogy ez az utolsó előtti szezon, szóval hatalmas odafigyeléssel alakítgatják a történetszálakat a nagy finálé előtt.

A Netflix most nem akármivel kedveskedett a nézőknek, ugyanis kikerült pár kép a Stranger Things 4. évadából, ez pedig egyszerre jó, illetve rossz dolog, hiszen van, akinek a felvételek megtekintése könnyebbé teszi a következő heteket, és persze olyanok is akadnak, akikben csak tovább fokozza az izgalmakat – akit érdekelnek, itt megtekinthetik a fotókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás