promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a Netflix váratlan óriási újítása, magyarok ezrei fogják kipróbálni majd
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt imádni fogod!

Már korábban is többször beszámoltak róla a legnagyobb szájtok szerte az interneten, hogy a Netflix bővíti a kínálatát, és most nem új filmekre kell gondolni, mivel valószínűleg ennek már nem lenne akkora hírértéke Magyarországon sem. A Netflix 2021 év vége óta mobiljátékokkal rukkol elő a kínálatában, amelyek részben kapcsolódnak persze a népszerű tartalmaihoz is.

Például a streamingszolgáltató egyik legnépszerűbb szériája, a Stranger Things is kapott már játékokat, mint pédául Stranger Things 1984.

A mobiljáték-szolgáltatás globális bevezetése elindult. Korábban a HVG egy hosszabb cikkben is beszámolt arról, hogy miket kell tudnunk majd az újításról, a cikkből többek között azt is megtudhatjuk, hogy csupán Netflix-előfizetésre van szükség egyelőre majd a tartalmak eléréséhez, nincs plusz díj. Ami jó hír, hogy reklámok nincsenek a játékokban, amelyek csak mobilról elérhetők.

Egyelőre a kínálatban 10 játék található, most pedig új három érkezését jelentette be a Netflix. A Shatter Remastered egy kalsszikus falbontogatós játék, míg a This Is A True Story egy oktató jellegű szerepjáték. Ezek már elérhetők.

A három új játék közül pedig az egyik igazi nagy dobásnak ígérkezik, ugyanis az első FPS-játék lesz a Netflixen. A címét már elárulta a cég, Into The Dead 2: Unleashed névre hallgat majd, és egy klasszikus zombitúlélő-lövöldözős játék lesz.

A játékokat a Google Play áruházból és az Apple Store-ból is le lehet tölteni, és a Netfllix-accountunkkal tudunk majd bejelentkezni.

(via HVG)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás