promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 akkora bejelentést tett, hogy az RTL Klubnál már S.O.S-t morzéznak
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Április 10-én dupla résszel indul a TV2 új vígjátéksorozata, a Pepe, főszerepben Mucsi Zoltánnal és Simon Kornéllal. A dunaszéphelyi pecsenyéző morcos, de csupaszív tulajdonosa, Pepe és az éttermet a csődtől megmenteni szándékozó sztárséf, Kollár Gábor tökéletes ellentétei egymásnak, így kettejük kényszer szülte együttműködése megannyi humor és konfliktus forrása.

Új, heti sorozattal erősíti műsorkínálatát a TV2. Az eredetileg spanyol formátum, a „Pepe’s Beach Bar” a Pepe címet kapta, aminek középpontjában egy csődközelbe jutott Duna-parti pecsenyéző áll. Annak tulajdonosa Pepe, a duplapaníros krokett koronázatlan királya, a fritőzben sütés nagymestere. Amikor egy nap Kollár Gábor, az ország minimalista sztárséfje bevásárolja magát az éttermébe, Pepe még nem tudja, hogy mindez csak azért történik, mert Gábor apja a halálos ágyán elárulta, nem ő az édesapja, hanem Pepe és kéri, mentse meg a pecsenyézőt és a családot. A magyar gasztronómia sármőre határozott elképzeléssel áll neki, hogy Michelin csillagos étteremet faragjon a kifőzdéből, miközben szép lassan megismerkedik új családjának tagjaival, és Dunaszéphely lakóival.

„Nagy reményeket fűzünk a Pepéhez, ami fontos eleme a TV2 hosszútávú fikciós stratégiájának. Ez a sorozat mindent megkapott, amire egy sorozatnak szüksége van: remek forgatókönyv, nagyon erős színészgárda, kiváló alkotók, és kellő gyártási és utómunka idő. Hiszünk benne, hogy a szerethető karakterek és a szórakoztató történet elnyerik a nézők szimpátiáját és a Pepe egy igazán sikeres sorozattá válhat”

– nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

„Büszke vagyok rá, hogy sikerült a nagyformátumú színészek sorát meggyőznünk arról, hogy szerepeljenek a sorozatunkban”

– mondta el Kirády Attila, a Pepe showrunnere.

A címszerepben Mucsi Zoltánt láthatják a nézők, Gábort Simon Kornél alakítja, a főbb szerepeket pedig Básti Juli, Kovács Lehel, Kovács Panka, Martinovics Dorina, Medveczky Balázs, Kálloy Molnár Péter, Fenyő Iván és Vándor Éva játsszák.

Az első két részt április 10-én, vasárnap este fél 9-től láthatják a TV2 nézői. A hamarosan induló sorozathoz két előzetes is érkezett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás