promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Netflix sikersorozatának 43 éves csúcsbombázója olyan helyen hagyta nyitva a ruháját, ahol tilos lett volna? -fotó
Borítókép:  Birdie Thompson/AdMedia/SIPA/1904260748/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ő a Karate kölyök felesége.

Az utóbbi évek egyik legnagyobb durranása a Cobra Kai-sorozat, amely eredetileg a Youtube egyik saját gyártású szériája volt, a platformon majdnem meg is bukott, ám a Netflix később a szárnyai alá vette, és igazi sikersorozattá növesztette azt. 2021. december 31-én jelent meg a szériából a negyedik évad, amely a nyolcvanas évek ikonikus Karate kölyök-filmszériájának harmadik epizódjából emelt át szereplőket, részben pedig a dramaturgia is követte a filmet.

Az 5. évadnak viszont már új vizekre kell lépnie, kicsit elhagyva majd a nyolcvanas évek popkulturális alapköveit.

A széria nagyn kitágította a karate kölyök-univerzumot, hiszen megismerkedhetünk többek között Ralph Macchio, azaz Daniel LaRusso családjával, feleségével és gyermekeivel is, akik szintén csatlakoznak majd a karatevilágban fellángoló háborúhoz.

Daniel LaRusso feleségét a csodaszép Courtney Hanggeler játssza, aki többek között feltűnt már az Agymenők-sorozatban is. A karrierjében a nagy áttörést a Cobra Kai-ban való megjelenése jelentette.

A 43 éves Courtney Hanggeler a sorozat egyik legjobb karakterét hozza. Az Instagram-oldalán elképesztően szexi fotókat találhatunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás