promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
TV2: azonnali változás lesz az Exatlon Hungary-ben
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azonnali változást jelentettek be az Exatlon Hungary-ben.

Az Exatlon Hungary All Star évadában módosították a műsor egyik fontos szabályát, miszerint 10 pontot kell elérni a győzelemhez. Ezt március 14-én állították vissza, továbbá bejelentették, hogy ezentúl nem egy, hanem két versenyzőnek ér véget az Exatlon Hungary.

Most ismét változik a szabály. Monoki Lehel, az Exatlon műsorvezetője a szerdai adásban közölte, hogy mostantól nem kétnapos lesz a végjáték, hanem egy 10 pontos küzdelemben fog mindig kiderülni csütörtökönként, hogy melyik csapatnak kell párbajoznia. A vesztes csapatból a leggyengébb statisztikájú versenyző lesz a biztos párbajozó, és mindig a vesztes csapat legjobb statisztikájú exatlonistája fogja eldönteni, ki lesz az ellenfél.

Ezen a héten női párbaj fog következni, és remélhetőleg kevésbé lesz sportszerűtlen, mint Somhegyi Krisztián és Provoda Jodes összecsapása. Az Exatlon Hungary előző párbaja alaposan kiverte a biztosítékot nemcsak a nézőknél, de még az All Star egyik kiesett versenyzőjénél, aki a Promotions.hu-nak beszélt őszintén arról, hogy mi is zajlik a Dominikai Köztársaságban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás