promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ez a genyózás évada!” - kitálalt az Exatlon egyik kiesett versenyzője
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Exkluzív interjú az All Star egyik kiesett versenyzőjével, aki őszintén beszélt a műsorban történtekről.

Az Exatlon Hungary legutóbbi párbaja mélységesen felháborította a nézőket, ugyanis egyértelműen látszott, hogy a Bajnokok szándékosan küldték a legerősebb versenyzőjüket, Somhegyi Krisztiánt Provoda Jodes ellen, akinek gyakorlatilag még ideje sem volt arra, hogy visszaszokjon a játékba.

A fiatal exatlonista, miután hazatért a Dominikai Köztársaságból, a Mokkában beszélt arról, hogy nem volt sportszerű ez a párbaj.

„A versenyszabályzatban ez adott. Úgy taktikázik a csapat, ahogy akar. Mindenkinek más a véleménye arról, hogy ez a sportszerűség határain belül volt-e, avagy kívül. Véleményem szerint joguk van ezt meghúzni, én nem így cselekedtem volna. Talán egy kicsit sportszerűtlen volt. Én csapatsportban nőttem fel és azt gondolom, hogy ez egy meglepő taktikai húzás volt. Elítélni nem tudom őket, bevált a trükkjük. Bevált, amit szerettek volna az én káromra”

- mondta a sportoló.

A legutóbbi párbaj még az egyik, már kiesett versenyzőt is felháborította, és úgy érezte, eljött az ideje, hogy őszintén elmondja, mi is történik odakint az Exatlon Hungary helyszínén. Az egykori All Star-os versenyző azt kérte, ne fedjük fel se a nevét, se azt, hogy melyik csapathoz tartozott.

H.B.: Hogy láttad ezt a bizonyos párbajt? Mi történt tulajdonképpen a pályán?

X.Y.: Ez a párbaj nem a pályán dőlt el, hanem már jóval előtte, mikor a Bajnokok meghozták a döntést, hogy Krisztián fusson. Ez egy taktikai húzás volt, de abból is a legundorítóbb fajta.

H.B.: Nyilván mind a két csapat azon van, hogy az ellenfél minél inkább megfogyatkozzon az egyéni játék előtt. De vajon ezt a Kihívók is meglépték volna?

X.Y.: Nehéz kérdés, hiszen nem látok bele a fejükbe, és az, amit a kamerák előtt mondanak, vagy mondunk, hát...mondjuk úgy, hogy nem mindig az, amit ténylegesen gondolunk vagy szeretnénk. De olyan, hogy csapatjáték, nem létezik. Legalábbis itt az All Star-ban nincs. A korábbi évadokban, és abban is, amiben én először voltam, ott teljesen más volt, ott tényleg volt egy összetartás, tényleg volt egy csapat, de most ebben az évadban mindenki saját magáért küzd, bárki bármit is mondjon.

H.B.: Te is így voltál?

X.Y.: Persze. De azért van egy határ, amit emberileg én például már nem lépnék át.

H.B.: Mire gondolsz pontosan?

X.Y.: Például erre a taktikai húzásra, amit láttunk. Most nem fogok neveket mondani, mert ez bármelyik Bajnokra ráhúzható, hogy semmi emberség, semmi összetartás nincs. De félreértés ne essék, a Kihívók között is vannak ilyenek. Szóval egyiküket sem kell félteni. Most, hogy már nem vagyok kint, és csak a tv-ből tudom követni az évadot, nagyon rossz azt látni, hogy itt milyen ármánykodások és hátba szúrások mennek. A sportszerűség teljesen kiveszett az Exatlonból.

H.B.: Ezek szerint a csapatjáték csak látszat.

X.Y.: Nincs csapatjáték, mindenki magáért küzd az elejétől fogva. Sajnos ez az All Star. Ez nem a meglepetések, hanem a genyózás évada!

H.B.: Mit gondolsz, ki fogja megnyerni az idei évadot?

X.Y.: Vannak erős tippjeim, és remélem, hogy be is jönnek. Neveket nem mondok, de szerintem a női győztes Kihívók között lesz, a férfi pedig az egyik Bajnok lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás