promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halo: új előzetest kapott a Magyarországon forgatott sci-fi sorozat – videó
Borítókép:  Filmsor
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehengerlő előzetest kapott a Halo című sorozat, ami napokon belül debütál a Paramount+-on.

Március 24-én debütál az X-box-konzolok híres videojátékos franchise-ából, a Halóból készült sorozat a Paramount+-on, ami az eddigi kedvcsinálók alapján az idei év egyik legnagyobb durranása lesz a sorozatok között.

Bár a Paramount streamingszolgáltatója még nem elérhető Magyarországon, hamarosan elindul hazánkban a SkyShowtime, ahol a Halo is elérhető lesz.

A játék szerelmesei már régóta vártak egy mozgóképes adaptációra, de mind ez idáig minden próbálkozás füstbe ment. Először A Gyűrűk Ura-, és A hobbit-trilógiát is jegyző Peter Jackson, majd a District 9 rendezője, Neil Blomkamp mondott csődöt vele, később pedig még egy sorozatos projekt is kisiklott. Azonban a Showtime Networks és a Steven Spielberghez köthető Amblin Television közös produkciója, most úgy tűnik, nemcsak megvalósult, de egyben egy olyan adaptációval szolgálja majd ki a rajongókat, amilyet megérdemelnek.

A Halo egy tízrészes sorozat, ami a 26. századba visz el minket. A sci-fi sorozat az emberiség és egy idegen lényekből álló szövetség, a Covenant között zajló háborút meséli el egy teljesen új történettel kiegészítve. A sorozat különlegessége, hogy magyarországi helyszíneken – például Győrben és Budapesten is – forgatták.

A Halo új előzetese alább tekinthető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás