promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz Uma Thurman csúcsbombázó lánya, aki szerepel a Stranger Things sorozatban is - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Maya Thurman-Hawke játssza a sorozatban Robint.

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, a Duffer-fivérek nagy dobása, a Stranger Things-széria már 2016 óta van képernyőn, azaz nézhetjük meg a streamingszolgáltató kínálatában. A sorozat eddig három évadot élt meg, hőseink azóta küzdenek a Fejjel lefelé titokzatos erejével. A Netflixre hamarosan érkezik a negyedik évad is, amely az első trailerek alapján alaposan különbözni fog a többi évadtól, ugyanis hőseink már jóval idősebbek, így pedig a tét is gyre nagyobb. Sőt, nemrégiben az is kiderült, hogy a Rémálom az Elm utcában-filmek zseniális főgonoszának megformálója, Robert Englund is csatlakozott a csapathoz.

A negyedik évadot amúgy két részben fogják majd leadni, az első fele május 27-én érkezik, míg a második etap július elsején debütál a Netflixen. A jobb hírrel egyetemben érkezett egy rossz íhr is, ugyanis kiderült, hogy a sorozat ötödik évadja lesz majd az utolsó.

Addig azonban még rengeteg idő van. És rengeteg titok is kiderülhet, mint például az, amit valószínűleg kevesen tudnak, hogy a harmadik évadban az egyik legjobb vérfrissítő karaktert hozó Robint nem is akárkinek-akárkiknek a csmetéje játssza, hiszen Maya Thurman-Hawke a Killl Bill-filmek sztárjának, Uma Thurman-nak és a mindig a zsenialitás és a közepes határán táncoló, kiszámíthatatlan színész, Ethan Hawke gyermeke.

Maya Thurman-Hawke amúgy 23 éves, karrierjét modellként kezdte, majd 2017-ben játszotta első szerepét a mozivásznon, a 2019-es Stranger Things az egyik legnagyobb dobása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás